Dolphin16 Kızlar benim yumurtlama olmuş galiba haberim yok 😞 Nisan 29 koyu çıkmıştı ama çok koyu değildi . 28 Nisan ve 30 Nisan değerlendirdim ben . Az bi bakın hele ne yapıcam ??? Dünkü değerler 52ydi bu gün 44 düşmüş . [https://mutluresim.com/images/2023/05/01/SwAlo.jpg]
dolunayes Dolphin16 degerlendirmissin zaten gunleri canim ama yumurtlamq degil o gunler cunku catlardi. Catlamamis ki silik olurdu sonra.
637836mrv Dolphin16 koyuluğu ikinci çizgi gibi olacak diye biliyorum bence yumurtlama yok bunlarda benim ikinci çizgi baya koyu oluyordu çünkü
Yaprak- Dolphin16 bazı kişilerde çok koyu olmadanda yumurtlama oluyor canım sen her ihtimalde değerlendir
dolunayes Dolphin16 baktim siliklesmedi hala ama 44 yuksek bi oran yumurtlama bu kadar surmez kuzum 29 undan beri
Dolphin16 dolunayes işte dün 52 daha koyu bu gün direk silik 44 çıkınca düşüş gördüm kafam karıştı 🤦♀️
dolunayes Dolphin16 yumurtlama 48 saat hadi bilemedin 36 saat durur catlar catlama olmamis yani 44 cunku deger . Olsun degerlendirdigini degerlendirmissin. Takip edecegiz . Bu oranda yumurtlama olduysada kaliteli degil canim koyu olmasi lazım
Dolphin16 Yaprak- gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum cnm . Bu gün eve gidince yapıcam yine testi bakalım ne çıkıcak