Aldoemr Şu son günler geçmek bilmiyor Aralık 5 doğum yapacaklar nasılsınız benim hemen hemen hergün sancım ağrım kasılmam oluyo sizlerde de var mı aynı durum 😐
Aysrnur Aldoemr cnm 37+1 son 20 gun kasılmalar adet sancisi gbi agrilar oluyo vajinam da batma agri zor geciyo vaala
Arenbebek Aldoemr bende 5 aralik son 20 ama sezeryan :))) hic agrim sizim yok mide yanmam disinda bebis gerinkacti sanki :)))
Sevil2008_2018 Aldoemr benimde 5 aralik günler gecmek bilmiyor.agrim sancim yok cok sukur sirt agrisi disinda
Agg0207 Benimde en son gun 11 aralik dedi doktorum yakanci sancilarim ckti ntsde ama bende hicbir sikayet yok normal dogum olsun istiyorum insallah 36+1 detim bebegim 3300 olmus doguma kadar kac kilo olur acaba cok iride okursa sezeryana aliyolar galiba 😕
FNurKaradeniz Agg0207 doğum tarihlerimiz aynı. Benim ki şuan 2800 bende korkuyorum kilo alacak diye :)) kasılma sancı vs bende de yok
Aysrnur Aldoemr kac haftadir hastanye de gtmiyorm yarina randevu aldim devletten insallh gide blirsem gidicem en son 35 hftadami ne gtmistim kntrole😐
muhteriz Benimde son 20 ama ultrasona göre son 15 bakalım hangisi olacak aşırı ağrım ve karnımda sertleşme oluyor 🤦🏻♀️
muhteriz Aldoemr bende bilmiyorum ilk defa başıma geldi 34. Haftada gittiğimde ultrasonda 5 gün ileri görünüyordu ama doktor yine de son adet tarihimi sordu Doğum hangisine göre olur dedim belli olmaz dedi