Fatma_yalcinkaya Beggg Oğlum olacak göğüslerim nerdeyse siyah olcak o yüzden yalan diyemiyorum 🤷🏻♀️😁
Fatma_yalcinkaya Beggg Erkek seninki cok net 😍 Benimkide öyle doktor zaten %100 erkek dedi bana https://mutluresim.com/image/SPpxo
Beggg Fatma_yalcinkaya bize de yorum yapmaya bile gerek yok dedi😅😅 ama burda aynı böyle foto görüp sonradan kızı olduğunu öğrenenleri görünce şaşırdım biraz😅
Fatma_yalcinkaya Beggg Bana 2 doktor kız dedi 3. Doktor işte kesin erkek dedi biz eşimle şok olmustuk 😃
Evafor Beggg koyulaşma oluyor zaten de erkeğe bağlamamak lazım hormonel bir durum bu (bu arada koyu ve oğlum olacak )🤣🤭
Semanurkcbs Beggg hayır yaa 36 haftalığım gögüsümün ucu kömür gibi oldu kızım olacak 😂😂 inanma askim böyle islere
Semanurkcbs Beggg ha o zaman tamam 😂😂 ama şunu duymuştum ben hamilelikte bir yer illaki kararıyormuşş bazılarının yüzü bazılarının vajinası ama benim gögüslerimin ucuna vurdu 😂 kömür siyahı oldu resmen yani bu hurafelerr insanı katledecekkk
Beggg Semanurkcbs bana da annem bakalım bana mı benzeyeceksin kaynanana mı dedi şimdi oğlan olacağını öğrenince bana çektin diyor😅 annemin ilk iki çocuk erkek kaynanamın kız 😅😅😅 ne alaka ise ben kızıyorum direkt😅