_gulumm Beggg aaaa evet geçen gün bende arkadaşımdan duydum siyah olurda erkek morlasiyorsa pembe tonlarina kaciyors kız demişti. İki yasinda kızım var şuan 21+2 haftalığım erkek inslalah. Ben bı fark göremedim sanki ikisinde de aynı gibi geliyor bana 😀
Aslaninannesi01 Beggg adı üzerinde hurafe göğüs ucum değişmedi, ekşi yedim, karnım sivri değildi, bebeğim hep sol tarafımdaydı,18.haftaya kadar bağdaş kurup o şekilde durduğu için cinsiyet öğrenemedim bunları söyleyince kız diyorlardı ama bebeğim erkek oldu
sla_cbn35 Beggg ucu kararınca erkek dediler bana inanmadım ama öyle oldu bide sütüm akmaya başlamıştı çok erkenden suyun içine damlattı annem direk giderse suyun dibine erkek dağılırsa kızz ve direk girdi erkek olduu😂😂
Papatyaamm90 Beggg bilmiyordum ama sanki dogru kizimda hic kararmayan gogus ucun suan erkrk gebelikte kapkara göğsüme bakmaya korktum
sla_cbn35 Beggg nasip yaa Rabb’imden başka kim bilebilir ki bunlar işte eski zamanlarda hastaneye gidemiyen kadınların bulduğu yöntemler
Tunc-armagan Beggg doğru. Oğlumda aşırı koyuydu. Simdj kızım olcak Allah nasip ederse onda öyle bisey yok. Rengi normal yani ☺️