Umuttt2121 Mryy01 daha öncede çekildim anestezili ikinci anestezisiz ama yeni sistem acısızdı korkulacak bir şey değil beni çok korkutmuşlardı ama adetim düzenli normalde kürtajdan sonra çok fazla sancım oluyordu tıkanıklık hissediyordum sanki geçti
Mryy01 Umuttt2121 bende adetim düzenli ve ağrım hiç olmuyor sanki rahimde yapışıklık olsa adet düzenli olmaz demişlerdi
Mryy01 mervekocogl çok duygulandım bu yazını okurken o gönlümün güzelliği teşekkür ederim bana dua et inşallah 🙏🏻🥰
Kubra1414 Mryy01 merhaba canım hiç üzülme bende kürtajdan 2 ay sonra oldum 3. Ayda yani hiç takma kafana diyemiyorum o duyguyu çok iyi biliyorum artık ümidimi kestim test yapmaktan son testte oldu yani akışına bırak psikolojini düzelt
Mryy01 Kubra1414 valla bir daha ki ay banada kısmet olur ne diyeyim Allahım kavuştursun elimde olmuyor takıyorum böyle
Melikeckr Mryy01 bn 3 ay sonrasında kaldım troidler yüksek çıktı ilaç kullanıyorum hemen kalırsın bi sorun olmuyor
Melikeckr Mryy01 dahiliye bölümüne gidip tsh hormonlarına baktırmak istediğini gebelik istiyorum acaba engelmi diye sorarsın kan alır sonuca göre ilaca başlarsın bn hamilelikte bile içiyorum