Moruk07 En erken hangi haftada başladı doğum izniniz ? Tüm izin dönemi düzenli maaş aldınız mı? Eksik vs bi durum oluyormu?
Busra__06 Gncygl ücretli doğum iznimizde 16 haftalık olanda normal maaşımızı her ayın 15 inde almaya devam ediyor muyuz dün aldığım çalışamaz raporunun altında sonradan yatacağı yazıyordu aklım karıştı kamu çalışanıyım
Busra__06 Ssezer ya öyle mi çok teşekkür ederim bir de bir şey daha sormak istiyorum o iznimizde şehir dışına çıkmak , doğumu başka bir ilde yapmak sorun olur mu sizce öyle bir kısıtlama göremedim kanunda ama yinede içim rahat etsin istiyorum
Ssezer Yok canım ne sıkıntı olacak istediğiniz yerde yapabilrsiniz dooğumunuzu sadece doğum sonrsı alacağınız raporu kurumunuza ulaştırın sıkıntı olmaz
Gncygl Ssezer doğum raporunu mu kuruma götüreceğiz? Bu kimlik çıkartırken falan da gerekli olan rapor?
Busra__06 Gncygl evet onu bende öyle biliyorum normal rapor aldığımızda ben mail ile iletiyorum onlara onuda o şekilde iletmemiz gerekiyormuş
Gncygl Busra__06 ben whatsapptan bildiriyordum. Sağ salim doğurayım da atarım artık. Teşekkür ederim ☺️