malesef doğumum iyi geçmedi o yüzden şimdiden uyarmak isterim korkan okumasın.
40+10 oldum ve sancım şiddetli ve kısa arayla başladı. hastaneye gittik ve ben sıcak küvete girmek istedim rahatlamak için. sıcak suya girdikten sonra sancılarım yok oldu. sonrasında suyum patlamış mı diye bakmak istediler ve test yaptılar pozitif çıktı. patlamamış ama sızıntı varmış. kan aldılar ve enfeksiyonum olduğunu söylediler. büyük bir ihtimalle sıkça yapılan çatı muaynesinde mikrop kaptım. bana antibiyotik serum vereceklerini ve suni sancı yapmalarını tavsiye ettiler. suni sancıyı her zaman reddetmiştim burda olanları okuduğum için ama o an enfeksiyon, bebek için riskli falan dediler ve kabul ettim. fitil soktular ve beni odaya yolladılar. sancılar şiddetli ve kısa aralıklarla geliyordu. 1 saat sonra beni nst ye bağladılar. sancıdan yatamıyordum ama yatmak zorundaydım kablolar yüzünden. 2 saat makinada bağlı kaldım. bir türlü açılma olmuyordu 3 cm deydim ve sancıları artık kaldıramıyordun. epidural istedim. birden makina ötmeye başladı. bebeğimin kalp atışları hep düşüyordu sonra tekrar düzelip tekrar düşüyordu. doktor geldi bebeğimin kafasından kan alması gerektiğini söyledi. suyumu patlattılar ve ben daha 4 cm deydim. kan aldılar ve bebeğin kalp atışları tekrar düşmeye başladı. doktor çocuğun suyununda yetersiz olduğunu, acil sezeryana geçmemizi söyledi. o an apar topar ameliyathaneye götürüldüm ve belimden iğne yaptılar. ben şok altındaydım durmadan iğneler yapıyorlardı, tir tir titriyordum. sonrasında kestiler ve bebeğimi aldılar. kesiği hissetmedim ama çıkarılma anında çığlık attım resmen o baskıyı hissettim, içimden söktüler. herşey saniyede oldu bebeğimi gösterdiler fakat iğnelerin etkisinden bebeğimi göremedim. bebeğim stress ten kakasını yapmış, yutmuş.. suyum yemyeşil olmuş. 5 gün daha hastane de kaldık kontroller yapıldı, antibiyotik serum verildi. çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz, evimizdeyiz. ama çok büyük bir travma atlattık.. bu arada biz yurt dışında yaşıyoruz, türkiye de nasıl bilmiyorum. suni sancı olup, başına böyle birşey gelen var mı?