Linasel kızlar doğum parası nereye yatıyor ve yattığını ne zaman öğrenebilirim ne zaman yatıyor bide bilgisi olan var mı
Esraliiii Linasel PTT e devletten doğum parası yazın çıkar 1.5 ay gibi sürede yatmıştı bizim ,PTT ödemeler kısmında da gorebilirsinzi
busrabrbr Linasel e devlet rapor parası sorgulama kısmından gözükür büyük ihtimalle , banka hesabı tanımlarsanız e devletimize ba kaya yatar hiç ptt ile uğraşmazsınız , sanırım doğumdan sonra yatıyor ama
Linasel Esraliiii başvurunuz yoktur diyor muhasebecim yaptım diyodu geç mi kaldım alamaz mıyım parayı anlamadım şuan
abilgen Esraliiii bu rapor parası değil galiba devletin verdiği 300 müydü 400 tl mi o para sanırım. Arkadaş rapor parasını soruyor gibi geldi
abilgen Linasel o zaman arkadaşın dediği gibi e devlete girin rapor yazın arama kısmına 4 işgörememezlik gibi bişi var, ordan görünür.
busrabrbr Linasel ya rapor gittikten sonra toplu yatırılıyor diyorlar yani 16 haftanın sonunda , ya da 2 parça halinde , bi yarın 170 i arayıp sorgulatabilirsiniz daha sağlıklı bilgi verirler 🥰