Oğlum dun çok zorlandi sadece mama vermek istedim ama mama içmesine rağmen emmeden uyumadı çok üzülüyorum. Emzirmeye devam etsem zararı okur mu bilen var mı. Faydası yok biliyorum ama zararı var mıdır?
Hamileyken emzirebilir miyim ?
prensleriminannesii hamile misin😰
Tandem emzirme yöntemini bir araştırın
prensleriminannesii benim oğlum 8 aylıktı hamile olduğumu öğrendim ve emziriyordum öğrendiğim gün sütten kestim zehirlermiş öyle diyorlar zaten oğlumda emdiği zaman kusmaya başlamıştı 😔 şuan ikinciye hamileliğim 37+1 deyiz 🤗
prensleriminannesii canım bak yazacaklarımı rica ederim ciddiye alarak oku. Tıbben hamile kadının bebeğini emzirmesinde hiç bir sakınca yok. Bebeğe faydası yok yalanları geçmişdeki cahil insanların uydurduğu hiçbir kanıtı olmayan bişey yazık yavrunu sakın sütten kesme emzir diğeri doğunca da birlikte emzirirsin sen kendine iyi bak sütün bol olsun o yeter benim yengem ikisini bir emzirdi çocuklarının maşaallahı var sen çevrendekileri aldırma emzirmeye devam et rabbim yardımcın olsun.
prensleriminannesii sağlık ile ilgili sorularınızı bence hekimlere sorun biz zararı yok deriz allah korusun bi zararı olur değermi böyle bişeye 😞
Shnbsk teşekkür ederim canım zaten erken bi hamilelik oldu oğluma üzülüyorum sütten kesmek istemiyorm 😔
prensleriminannesii göğüsün yaşadığı uyarılmanın rahmine bi etkisi olurmu bende bunu merak ettim hani hamileyken göğüsle oynanmaz denir ya, doktoruna danış canım
prensleriminannesii tabiki emzirebilirsin