Havvaca Kızlar ateş ölçer almak istiyorum ama hangi marka alayım karar veremedim. Braun ve omron öneriliyor ama biraz maddi anlamda zorluyor beni şu an sizin Uygun fiyatlı kullandığınız ürünler varsa alırım önerileri
Gizzgzz Havvaca en doğru ölçen braun ve omron eğer almayacaksan temassız olarak muadillerine bakma omron un koltuk altı ateş ölçerini almanı tavsiye ederim
Aysenur-2019 Havvaca nexus yorumları iyi ve ölçümleri dogruymuş temazsız ve kulaktan ölçümü var chicco koltuk altı ya da braun koltuk altı ölçeni de alabilirsin bende arastırdım bunları onermişler genelde
Deletedmom_43 Havvaca Evet Omron ve Braun’un yanısıra sanırım Beurer vardı ama o da çok pahalı. Eczanede çalışıyorken nexus almıştım. Alından temassız ateşölçer. Ben memnunum. Şuan ki piyasasını bilmiyorum.
Havvaca Deletedmom_43 şimdi baktım uygun bence Braun ve omrona göre 305 TL düşüncem bu markayı bir kaç kişi daha önerdi
Lilyumfokimum Canım braun kulaktan ölçer aldık biz ve baya pahalı ama hiç memnun değilim hiç doğru ölçüm yapmıyor. O nedenle bence bu ucu slikon gibi olan normal yumuşak dijital derecelerden al geç. Diğerlerine güven olmuyor.
Havvaca Koltuk altından ölçen mevcut bir ateş ölçer var elimde şu an ama hızlı ve pratik olması açısından temassız da istiyordum.