omerhalis ALLAH im sifa versin insaallah dualarimiz sizinle tez zamanda sagligina kavusur insaallah hersey guzel olsun sizin icin
Aycha Gece Estağfirullah. Allah babanıza şifa, size ve ailenize kolaylık versin. Her şey yolunda gitsin inşallah.
Sdkml Sdkml canım İnan tam hatırlamıyorum 1 yıl 1 buçuk yıl olmuştur kontrol için geldiğini gördüm bi kaçkere ama İnan çok iydi maşallah bidahada geldiğini hiç görmedim iyileşmiş ti çünkü baya en son gördüğümde
Aycha Gece Anlıyorum sizi, hiç alınmadım. Dert etmeyin sakın. İnşallah her şey çok güzel olsun. Allah dualarınızı, dualarımızı kabul etsin.
Nira Gece akciğerdi beyine metastaz yaptı ama çok şükür iyi seninde baban iyi olacak inşallah hem ameliyat şansı varmış bak buna da şükür erken yakalamışsınız belli ki allahım şifa versin Şafi ismiyle hemen gelsin geçsin🙏
Sdkml Gece zor canım Allahım acılarını genç yaşta göstermesin sevdiklerimizin tüm hastalarımıza şifa versin inşallah stres yapma rahat tut içini bebeğin sen ne yaşarsan hissediyo onun için hepolumlu güzel düşün bu günlerde geçecek inşallah
Bebegimcanimm Üzülme artık tıp cok ilerledi eskisi gibi degil hicbirsey. Dün okumuştum yası da genç babanın. Onun da verdiği gücle sapasağlam atlatır inşallah. Benim de bu gece duamdasın. Herşey yoluna girecek böyle düşün hep. Allah en iyisini bilir elbet.