Caglafalan Ya çok kişiden duydum kızlar normal doğumda açılmayı kolaylaştırdığı söylenir siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizce saçma mı yoksa doğruluk payı var mıdır?
HurremSultan Caglafalan ben onu da denedim yinede olmadı🥲 bir umut deneyin yine belki sizde ise yarar ne kaybedersin kii
Eluf Caglafalan ben de burda duydum gecen kullanan varmi bilmiyom kullanıp faydasını gören varsa lütfen bilgi verin
hasretlik Caglafalan batıl inanç kısmına inanmıyorum ama ben araştırdım önceleri çok kullanılan bı otmuş suyu içilirse doğuma faydası varmış. Hatta sadece doğum için değil kadınsal hastalıklar için de kullanılıyormuş. Çocuk isteyen olmayan eşlere içiriliyomuş önceleri.
HurremSultan Ssemmm acilma olunca suya koyup dualarını okutuyorsun biraz da içiyorsun o açıldıkça sende de oluyormuş ama bende bir işe yaramadı sezeryan oldum
Caglafalan Ssemmm sancılar başladığında hastane odasında bir kap suyun içine koyuluyor doğum bitene kadar ot açıldıkca bizde de açılma oluyormuş
HurremSultan Eluf suya koyup duaları okunuyor o açıldıkça seninde acilman çoğalıyormuuss deneyin zamanı gelince ben zorunlu sezeryan oldum oğlumun omuzları çok genişti
Sena- Benim doğuma 3 saat kala kuzenim suya bıraktı. Çiçek gibi açılmıştı ot, doğumumda 1 saatte gerçekleşti ot mu işe yaradı ne oldu bilmiyorum ama genelde her tanıdığıma bırakıyorlar annemler işe yaradığını düşünüyorum