melikekadir13 Kızlar iyi akşamlar 🌺 34+3 haftalıgım ve bu hafta ara ara yüzümde uyuşmalar hissediyorumm. Mesela şuan yanaklarım özellikle aşırı karıncalanıyor yaşayan var mı bunu? Neden oluyor? Korkuyorum biraz yüz felci felan değildir de mi
Alinamoms melikekadir13 kesinlikle aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta yüzüm kıpkırmızı oluyor ve özellikle akşam yemeğinden sonra 🤦🏻♀️ bu durumda hemen ölçüm yapın insülin kullanmanız lazım belki de yada hemen yürüyüşe çıkın şekeriniz anca öyle düşer
melikekadir13 Alinamoms Çok teşekkür ederim artık şekerimle birlikte takip edicem bu durumu. Ama mesela suan yemeğin üzerinden Çok vakit geçti sabah oldu hala uyuşuk 🤷🏻♀️
Alinamoms melikekadir13 şeker çok illet bişey malesef ki hemen düşmüyor gece belli bir saatte yine yükseliyor benim 4 5 gibi aç olsam dahi yükseliyor 🤦🏻♀️ uyanıyorum o derece
melikekadir13 Alinamoms anladım. Daha sıkıntılı bişey olmasın da şekerimi diyetle dikkat ederek dengeleyebiliyorum elimde oluyo o durum dikkat ederim. Teşekkür ederim size de 😻