Tecrübeli anneler bana bir akıl verin lütfen. Kızım 5 ay 6 günlük oldu. Son 2-3 gündür kudurdu ya 😂 uyku vakti gelip uyutacağım zaman durmuyor çocuk asla. Gündüz de aynı gece de. Memeye koyup emzirmeye başlıyorum. Biraz emiyor sonra ağlıyor. Hop sonra yine. Ör sakinleştiriyorum. Zorlamıyorum asla uyusun diye öyle yapınca. Gündüz çok ağlamıyor. Sakinliyor hemen. Karnınını doyuruyorum. Sonra uyuyor isterse. Ama akşam olunca delleniyor çocuk. Odaya geliyorum gece lambasını açıp. Memeye alıyorum. Allahım kıyamet. Ne memeyi tutuyor ne susuyor. Çatlıyor ağlamaktan. Alıp odadan çıkıyorum. Sanki hiç bişey olmamış gibi gülüyor 😂 gözünden de uyku akıyor ama. Annemlerde kalıyoruz. Düzeni bozuldu desem kaç gündür buradayız yeni yapmaya başladı. Hasta değil. Burnu tıkalı değil. Gazı da yok. Diş çıkarıyor. Onun huysuzluğu var evet ama hiç bu kadar değildi ya. Akşam uykusuna geçmek eziyet oldu vallahi. Nedir nedendir bu. Tecrübeli anneler. Gecede sanki yeni doğmuş gibi 2 saatte bir kalkıp meme istiyor. Karnı doyuyor eminim. Çünkü çişli bez sayısı fazlasıyla yeterli. Bana bir akıl verin. Çünkü ben bendeki aklı kaybedeceğim az kaldı 🤣