aysenur-y1 Merhaba bugün 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım. 164 çıktı ve 60 dklık olarak görünüyor. Doktora henüz ulaşamadım. Bilgisi olan yazabilir mi? İyi mi bilemedim de ben
beniminikuzum08 Yüksek çıkmış canım 50 mg de sınır 140 korkmana gerek yok ama dahiliyeye gönderir oda tekrardan test ya da cihaz verir açlık tokluk ölçüm yaparsın dikkat et yemene içmene hamurişi tatlı pirinç patates çok çıkarıyor
aysenur-y1 beniminikuzum08 evet biraz araştırdım öyle yazıyor biraz endişelendim aslında çok da dengeli besleniyordum ama tatlı çok şey yedim ettim tabi 7-8 kilo da aldım bu süreçte
aysenur-y1 femme evet muhtemelen ben de öyle tahmin ediyorum sanırım sizin de çıkmıştı demi siz nasıl ilerliyorsunuz
beniminikuzum08 aysenur-y1 az az sık sık beslen benimde ilk 50 mg de yüksek çıktı sonrasında 75. Mg yaptırdık oda sonuca yakın çıktı dikkat ediyorum ölçüm yapıyorum ne iyi geliyor ne kötü bu sayede bulmuş oluyorum
femme aysenur-y1 bir aydan fazla oldu diyet yapıyorum ama artık dayanamıyorum arada kaçamaklar oluyor yarin sabah dahiliyeye gidicem insülin alirim kesin
aysenur-y1 beniminikuzum08 aslında tam da öyle besleniyordum neden böyle çıktı anlamadım zaten şeker yüklemesi yaptıracağım diye gitmemiştim doktora da öğle vaktiydi bi anda yapalım dedi yaptık
femme aysenur-y1 bende 200 üstüydu baya tam hatırlamıyorum ama çok şükür bebeği etkilemedi en son gittiğimde bayram haftasında kg ile haftası uyumlu dedi doktor