Tanembebek5 Gizzgzz bende de var o tedirginlik valla gün yaklaştıkca bir korku başladı çok belli etmiyorum etrafa ama insan düşünüyor nasıl olacak napıcam diye
busragil Tanembebek5 Yazilimciyim evden calisiyorum, 33. Haftamiz bitti, simdilik guzel gidiyor ama artık sandalyede oturmaktan nefret ediyorum, bilgisayari alip hooop koltuga😂
Tanembebek5 busragil ayy sorma o sandalye belasını beli pert ediyor 😁 ben de çalıstığım yerde birazcık kalkıp turluyorum ama çatı kemiğim ağrıyor 😅
busragil Tanembebek5 sakın uzun süre oturma 20-30 dk yi geçmesin hep kalk yuru 5 dk kadar, cidden oturmak yaramıyor hani şöyleee bi uzansak tamam ama oturmak olmuyor 😁
Tanembebek5 Havuc çalısır raporu 37 de bitiyor diye biliyorum. Daha fazla çalışmak aktarılmıyor doğum iznine 🤔
Slxkldk Tanembebek5 ben 34+3 üm bugün çalışamaz raporu almaya gidiyorum 2 hafta geldim yeterli kendim de çok dincim aslında gitsem giderim de evde olmayı daha çok istiyorum
Tanembebek5 Slxkldk ben az kaldı o yüzden dişimi sıkıyorum bi de gurbetteyim eşimde çalısıyor evde yanlız olmak istemiyorum iş de zaman daha çabuk geçiyor sadece zorlanıyorum artık yürürken işe giderken ama sonrasında bu 1 hafta bile bebeğimle alıcam diye vazgeçtim devam ediyorum bakalım 🤕
CeydaST Tanembebek5 ben 34 e girdim bugün. Rahat devam ederim diyordum ama bebiş zorlamaya başladı bile hoş anım anımı tutmuyor da 😂 böyle çalışacaz bebekle daha fazla vakit geçirmek için 🤷
Tanembebek5 CeydaST aynen aşko 1 hafta 1 hafta vallahi doğumdan sonra buradaki bayan çalışma arkadaşlarım da destek oluyor sağolsunlar biz dayandık az kaldı şurda 1 hafta diye diye geliyorum işe 🤣
Slxkldk Tanembebek5 tabi gidebildiğin kadar gitmen çok iyi ben ücretsiz izin düşünüyorum o yüzden kendimi zorlamak istemedim ben de gurbetteyim kimsem yok kayınvalidem vardı haftaya gidicek biraz tek kalmak istiyorum evde. Dinlenmek istiyorum. Bu arada ben zaten haftada 3 gün çalışıyorum ama ona rağmen gidesim yok artık
CeydaST Tanembebek5 o değil evde de Bi ton iş var bebeğim eşyaları yıkanıp ütülenecek temizliğe daha başlamadım 😂 inşallah izine çıkınca kendimde o gücü bulabilirim
Tanembebek5 CeydaST geçen bi yerde okudum sanırım 37+2 de doğum yapmış kendimi gördüm 😁 o yüzden korkuyorum valla izin biter bitmez bir seye vaktim kalmaz diye her şeyi hallettim ben şükür 😅 bence sen de en azından yıka yavaşnyavaş ütüye başla kaç haftalıksın şuan 🤔
CeydaST Tanembebek5 34 oldum bugün. Dolapta yer de ayarlamam lazım önce eşimle Bi girişelim dolaba bu hafta da sonrası gelir herhalde 😂