taazeannee kizlar merhaba 15 haftalik hamileyim yesil akintim oluyor sanirim idrar yolu enfeksiyon var bu durumu yasayanlar ne gibi cozumler buldunuz acaba mide bulantimi de arttiriyor bu durum 🤦🏻♀️
canimsakinol taazeannee benimde aynı problemim vardı doktorum beyaz kokulu akıntı dışında her türlü akıntıyı normal kabul ediyoruz demişti doktoruna danış istersen
Busra-1601 taazeannee öncelikle çok geçmiş olsun benim.de vardi idrar yolu enfeksiyonu sanıyordum ama.doktorum idrar aldi temiz çıktı vajinal enfeksiyonmus. fitil verdi ve krem iyi geldi ama disarda tuvalete girince maalesef tekrar başladı yesil akintim.benim de
minnakkraker taazeannee bende de arada yeşil arada da satı akıntı oluyor söyledim dra bana fitil yazdı
taazeannee canimsakinol carsamba gunu randevum var o zaman soracagim insallah surekli cisim varmis gibiyim 2 gundur cok artti normal degil gibi :(
Aydan09 canimsakinol cok sacma bnce beyaz akinti tum hamilelikte normal sayiliyor peynirimsi olursa infeksiyon ola bilme ihtimali vardir aksine yesil akntida belki bisey ola bilir bende akintim cok ve hala var hicbir infeksiyon ve s durumumda yok doktorumda basta uyarmisti akintin olursa panikleme
taazeannee femme carsamba gunu gidince soylicem 8 haftalikken idrar enfeksiyonu vardi ama ilac vermek istemedi cok kucuk oldugu icin belki bu sefer verir 3 ayi gectik 🫠
femme taazeannee iç çamaşırı utululeuip giyin bide 2 litrede fazla su için biraz daha hafifleyecektir ama yesil akıntı zor gibi hafif enfeksiyonlar suyla atılabiliyor