sidames Merhaba hanımlar, yarın sabah 9da sezeryanim var çok heyecanlıyım ilk hamileliğim heyecandan çok korkum var ameliyattan korkuyorum 😓 dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif hikayem olur da sizlerle paylaşırımmm
Nurasya sidames rabbim yardımcın olsun o yollarda eğlendirmesin sağlıkla kavuşun birbirinize geçmiş olsun şimdiden🌸
Hmry sidames korkmayın bol bol duayla girin inş olduda bitti olur inşallah hayırla alın elinize evladınızi sizden soran sıra bizlerde
Aydan09 sidames ayy bende heyacanlandim senin yerine canm insAllah saglikla kucagina al anne cocuk saglikla cik ciktikda hemen haber ver bakem aci sizi ve s oluomu🥹
yesimkarayigit Sakın korkma o kadar rahat ve güzel geçecek ki hele ki belden aşağn uyuşuk bilincin yerinde olursa 5 dkda bebeğini görüyorsun onun sesiyle vakit nasıl geçiyor bilmiyorsun bile ay sabırsızlanıyorum bende bebeğime kavuşmak için 😍
sidames yesimkarayigit en çok panik yaparım uyuturlar o anları göremem diye de endişeleniyorum inşallah panikligimi kontrol edebilirim💕
YLD_95 sidames Allah rast getirsin canım. Ameliyata değilde yavruna kavuşacaksın Allah’ın izniyle ona odaklan 😊 ne mutlu sana 🤲🏻🌺😊 Allah bizlere de nasip etsin zamanı geldiğinde 🤲🏻🌺😊
Cicegim38 sidames rabbimmm bi avazda kurtarsin korkma güçlusun veeee cok tatliş anne olucaksin cocu gorunce agriyan yerlerin gecer saglicakla kucagina al cok kolay gecmesi icin dua edicem 32+1 bende 55 gunum var doguma 🥰🥰🥰🥰
Ao526- sidames Göz açıp kapatıncaya kadar yavrun kollarında olacak 🎉🎉 Sağlıkla kucağına al, sağlıkla büyüt inşallah ❤️ Darısı başımıza ❤️ Pozitif hikayeni bekliyoruz ❤️
sidames Aydan09 merhaba, iyiyiz sağ olun ama kolay geçti desem yalan olur çok panikledim.. gaz çıkarmaya çalışıyorum çıkabilmek için bakalım