Gulkaraoglu Arkadaşlar 13 kasımda ovulasyon testi ile yumurtlamayı gördük değerlendirdim eşimle.Ertesi gün yani dün çatlamayı gördük testle o günü de değerlendirdik bugun tekrardan ilişki gerekirmi yoksa yeterli artik bekliyimmi bu kadar peş peşe ilişki sanirim riske atmamak için sperm kalitesi açısindan bu şekilde yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirip 2 ilişki ile hamile kalan annelerimiz varmi 🌺😍
Gulkaraoglu ysmmnk canım çok sevindim ya peş peşe inan çok zor oluyor millette kafami kariştirdi peş peşe 3 -4 iliski olmak zorunda falan diye insallah banada nasip olur inşallah iki birliktelik yetmiştir
Gulkaraoglu ysmmnk bi de iliskiden sonra en az 1 saat kalkmiyorum o gun banyo yapmiyorum ayaklarimi kaldiriyorum bunlarin disinda ekstra onerdigin bisey varmi canim
ysmmnk Gulkaraoglu aynen cnm inşallah yetmiştir, hamile kalmadan önce 4-5 ay denedim ben olmadı ve o denemelerimde emin ol 4-5 birleşme yaşamıştık tutmamıştı. Hamile kaldığım ay ise üst üste 2 gün birleşme oldu ve tuttu. Dua edicem sizin için.