Elifyali Merhaba ben ilk hamileleginde kan sulandırici kullananlar diğerlerinde de kullandı mi acaba… Doktor duruma göre mi karar verdi
Ay-Bek Elifyali pıhtılaşma varsa kullanman gerek. İkincide de kullanıyorum şuan. 4 haftalıklara başladım şuan 4+4 üm
Elifyali Siyahdnz ya ben kendi doktoruma devam edemiyrm il değişikliğinden burda öncesinde gittiğim e anlattığımda duruma göre değişir… Kullanmasan da oluyo dien bile oldu hangi doktora inanacgimi şaşrdm. Siz hemen öğrenir öğrenmez basladnz mi ignelere
Elifyali Siyahdnz bu hamilelegim supriz oldu.. Malum. Haftasonu ve bugün tatil dje gidemedim hafta içi gidicem ilk hamilelegimde üniversite de yaptrmstm
Siyahdnz Elifyali canım zaten sureklı yapılan bısey degıl bu eger cıktıysa pıhtılaşma kullaman gerekiyor butun gebeliklerde de bende ılk bebegımı kaybettim karnımda unıvetsıye de yapıldı testler pıhtılaşma cıktı genımde o yüzden butun gebeliklerde kullandım
Elifyali Siyahdnz anladım teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun inşallah rabbim kolaylaştırsn sürecimizi 🙏