Novamomy 620033 benim var kullanıyordum çok da memnundum ama aman aman tüyleriniz var ise aman aman dökülme yapmaz benim öyle olmadığı için memnun kaldım
himne_ 620033 ben kullanıyodum düzenli kullanınca gerçekten çok uzun süre temiz kalıyosunuz ve tüyleri inceltiyor tabi şimdi hamilelik dolayısıyla yapamıyorum
nilsmomy 620033 Ben 2 yıldır kullaniyorum hayır lazer gibi değil tüy köklerini uyutma üzerine bir teknoloji. Seansları tamamlayıp ve bitince de hatırlatma atışlarına devam ederseniz çıkmıyor. Ama tamamen bırakınca hepsi olmasa da bir kısmı geri geliyor
Papatyaaaaaa 620033 bende kullanıyorum hamilelikten dolayı ara verdim ama. Çok memnumun arkadaşların dediği gibi tamamen yok etmiyor ama uzun süre çıkartmıyor ben 3-4 ay almadığımı biliyorum.
Novamomy 620033 ablamda da var bende de var öyle tamamen bitmiyor belki başka arkadaşların bitmiştir bilmiyorum tüyler çıksa bile 1 ay sonra ancak yavaş ayva tüyü şeklinde işte
Bebiskosuu Benim de var uyutuyor bitirmiyor diyorlar ama ben çok uzun süre deneyimlenmezsen hamile olduğumu öğrendim ve hamileyken kullanmadım hiç. Yine de bölge bölge dökülme var bence azaldı
nilsmomy 620033 acı seviyesi çok çok az. 2 kişi şöyle cihazda galiba 10.000 atış vardı. Yani yıllarca gider örnek veriyorum tek kişi 4 yıl kullanacaksa 2 kişi kullanınca cihazın ömrü 2 yıl olur. ( yılları örnek verdim)