Ozlemdrn 4 haftalik gebeyim doktorum bana bunu yazdı ama prospektus ünde hamileler kullanamaz yazıyor Agri için mi yazdı anlamadim🤢
Zeynepozcan Ozlemdrn kan sulandırıcı, 12. Haftamda bana da yazdı 36. Haftaya kadar kullancam bir zararı yok korkma
Sevince Ozlemdrn bende kullanıyorum, pıhtı engeli için rahatlatıcı bir ilaç düzenli kullan. Benim mesela hamilelikten önce hafif yüksek tansiyonum vardı şu an düştü hamile kalınca ama tedbir amaçlı verdi.
Mervvvever Ozlemdrn bende kullanıyorum 19. Haftada başladım bebeğe daha iyi kan gitsin diye verdi herhangi sıkıntım Yok
Zeynepozcan Ozlemdrn covid atlatanlarda pıhtılaşma oranı artmış (bildiğim kadarıyla) pıhtılaşmaya bağlı da gebeliklerde kayıp olabiliyor yani bi nevi önlem amaçlı veriyorlar
Nursena0378 Bende kullandım 32. Haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor kan pıhtılaşmasi olmasın diye kullandım bende doktoruna mutlaka bir daha ki gitmende sor kaçıncı haftama kadar kullanabilirim diye herkesin bünyesi ve doktorun verme sebebi farklıdır canım