ayse_1960 Boğazlarim ağrıyor gıcık yapıp öksürük geliyor 5 ayimdayim bişey olur mu 🥺 doktora gidenler ilaç yazdım veya neyle geçer doğal yolla bilen varmı
Neslibt72 ayse_1960 bana eczacı imumax boğaz spreyi verdi çok iyi geldi istersen bir bak derim. Normalde ufacık boğz ağrımda hastanelik olurum çok korktum ama bununla birkaç güne rahatladım
casmayn ayse_1960 doktora gitmiştim parol verdi onu da kullanmadım bol bol ter atmaya çalıştım acılı çorbalar nane limon ve ıhlamur tükettim öyle geçti en önemlisi de dinlenmek
Aydan09 ayse_1960 ayni aydayiz ve ayniyiz suan seninle bisey yapilmiyomus ihlamur iciyorum oda 1 kere falan dedi doktorum sik sik icme hamilelere yapilcak bsey yok🙁
Zynppp_0999 Bende aynı öyleydim bir gıcık tutumu kuscak kadar oluyordum. Sürekli yanımda sıcak su ıhlamur nane limon yaptım. Acile gitmiştim antibiyotik verdi gebelerin kullanabileceği dedi ama ben kullanmak istemedim parolamla geçirdim çok şükür.
ayse_1960 Zynppp_0999 parolam nedir bende öyle oluyorum bebeğe bişey olmaz demi ıhlamur iciyorum bal limon deniyorum zencefil hepsini ama geçmedi 2 günüm bugün
Zynppp_0999 ayse_1960 parol yazıcaktım yanlış yazmışım. Bir şey olmaz sadece çok sıcak değil ılık şekilde içebilirsin. Daha yeni ben 10 güne iyi olmuştum.
ayse_1960 Zynppp_0999 öksürügun geçmesimi bende pelvik kısalık var rahim kısalığı öksürük hapsuruk etki eder mi acaba ondan korkuyorum
Zynppp_0999 ayse_1960 geçti çok şükür. Onu bilmiyorum yanlış yönelendirmek istemem siz doktorunuza sorun en iyisi.
Neslibt72 ayse_1960 valla bana iyi geldi resmen kesti. İlk gün sürekli kullanılıyor. Sonraki günlerde 4,5 defa. Sadece bebeklere kullanılanına bakın zaten eczacı tek bunu verebilirim başka hiçbir şey kullanamazsın demişti. Burdan birine daha tavsiye etmiştim oda çok memnun kaldı Bide bol bol c vitaminli şeyler tabiki İnşallah sizinde geçer hemencecik
Nrhnonaldrm Bende bayramda hasta oldum öksuruk boğaz agrisi vardi .Nane limon ,ıhlamur ,zencefilli bal ,birde pekmez ile gecti diye bilirim
ayse_1960 casmayn kaç gündür dinlenip ter atıyorum bende öksürük kaldi göz nezlesi bide sulanip sarı sarı oluyor
ayse_1960 Aydan09 inşallah hemen geçer bende bişey yapamıyorum bekliyorum öyle geçmesini ıhlamur da bir bardak anca sıcak suya limon bal yapıyorum boğazıma iyi geliyor
Aydan09 ayse_1960 yavrum ben bugun kotu oldm gittm kadn dogmn aciline ozeldeki doktorm bekleme git dedi serum takildi iyiym azck olsada