Beggg acakir bazen yanılma payı olabiliyor daha geçen burada okudum 25 haftaya kadar kız bildiği bebeği erkek çıkan birini😅 o yüzden insan geç olsun güç olmasın diyor😅
Aysee1123 Beggg Yaa sana birşey diyim mi dün akşam sana burdan yazarken içime erkek hissi geldi ama yazmamıştım hatta yukarda yazdım yine gördüysen 1 saat önce falan 😂 Hayırlısı olsun bakalım
Beggg Aysee1123 teşekkürler canımmm benim ben de son zamanlarda biraz öyle hissetmeye başlamıştım😅 sağlıkla gelsinler bebişlerimiz❤️
Aysee1123 Esrayunus Sana birşey hissedemem @Beggg ile geçen ay birkaç kere konuşmuştuk onuda öyle söyledim tuttu işte normalde hislerime güvenmem 😂
Beggg Aysee1123 hahahhah valla ya kız nasıl hissetsin töbee😅😅 valla yakın arki olsak bu kadar olurdu herhalde ❤️🫠
Denizinci Beggg bugün kontrolüm vardı. 14+1 erkek olduğu kesinleşti . Doktora sürekli emin misiniz diye sorudum. Burda sürekli cinsiyet değişim postu görünce . ☺️
Beggg Denizinci insan korkuyor ister istemez ona göre hazırlık yapılıyor sonuçta😅 ben de burda o kadar çok gördüm ve okudum ki geçen hatta 25 haftaya kadar kız olduğunu bilip o hafta oğlu olan birini gördüm😅😅