minikoannesi123 İyi aksamlar, bebek kiyafetlerini kaç derecede yıkıyorsunuz? Yıkarken renkli ve beyaz olarak ayırıyor musunuz? Bir de alt açma örtüsü, battaniye gibi şeyleri de yikiyor musunuz, yoksa sadece kıyafetleri mi?
Zln2152 minikoannesi123 40 derece de yıkadım renklileri beyazları ayrı yıkadım. Battaniye falan ne varsa yıkanır tabi ki ben aldığım oyuncaklara kadar ne varsa yıkadım emzik biberon şimdiden kaynattım. Kullanacağım zaman tekrar kaynar suda kaynatacağım biberon emzik vs
Tgcccc minikoannesi123 ben de yıkayacağım Rabbim Nasip etsin inşallah rossman dan renk ayırıcı mendil aldım onu önerdiler ilk etapta beyaz renkli karışık atıp makineye de iki adet bu mendilden atıcam + 60 derecede çalıştırıcam . Henüz 29 haftalıgim kiyafet alma faslı bittigi icin yikamayi düsünüyorum kendi deyerjanımızla yikicam o dogana kadar zaten kokusu gider sıkıntı olcagini dusunmuyorum . Ama dogduktan sonra bebek deterjanı alacağım.
Sevval0308 minikoannesi123 canım 30 haftaligiz elhamdülillah güzel kızımla. Geçen hafta herşeyini yıkadım pusetin içindeki yere varıncaya kadar :) battaniye yorgan vs kendi arasinda attım baybnest ve nevresimleri kendi arasında. Kıyafetleri de açık ve koyu olarak ayırıp yıkadım 6-7 sefer oldu 40 derece hassas programda yıkadım dalının yumuşatıcı ve deterjaniyla. Ben biraz tez canliyim ondan erken yaptım ama henüz ütüleme duruyor :)
minikoannesi123 Tgcccc renk ayırıcı mendili de not edeyim, teşekkürler 😊 ben de 31. Haftanın icindeyim iyice agirlasmadan halledeyim dedim ama ben direkt bebek deterjan ve yumuşatıcısı ile yapacağım
Tgcccc minikoannesi123 ben almadım henüz o yüzden tek seferlik alo ile yıkayayım dedim . Sonra zaten bebek deterjanı alcam ama yumusatıcısını almayı hic düşünmüyorum
minikoannesi123 Tgcccc aslında sabun tozunu da oneriyorlar o da iyi olabilir, ben öyle bir şey de almayı düşünüyorum doğum sonrası
Tgcccc minikoannesi123 evet . Sabun tozunu su ile azcık çözdürüp kullananlar da var . Direk sbun tozunu dökünce bazı makineler çözdürmüyormuş yapışıp kalıyormuş aklında bulunsun
Sibelunalhasan Tgcccc Sabun tozu kolay çözünmuyor ama son partiyi yıkarken makinanın içine attim çözündü mis gibi de oldu denenebilir. Yıkamak isteyen bu şekilde
Sibelunalhasan Evet öyle yaptım. Çünkü suyla buluşunca deterjan gözünün oryaa birikti. Su döktüm zar zor gitti.Belki de sular henüz ısınmadi diye öyle oldu ama bilmiyorum.