Ssstelli Kızlar Trabzonda detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız fiyatlar nedir bilgisi olan yazabilir mi ? Başka ilden geleceğim Ktüden arayarak direkt randevu alabilir miyim
Esraliiii Ssstelli özel isterseniz alimdar şimşek 1 saat 15 dk bakıyor renkli fotoğraf ve CD veriyor detaylı raporda ,ama devlet sanırım 6 dk falan bakıyor ben 1.5 sene önce 600 veridm
Ssstelli OptOzen ktüyü aradım sadece Turhan bey yapıyormuş detaylı ultrason. Onda da kadın doğuma randevu alıp onların istek yapması gerekiyormuş bende şehir dışındayım burada olmadığı için trabzonda yaptıracaktım ktü de yaptıramayacağım maalesef
mislinabulut Merhaba biz her ay muayene için özel hastaneye gidiyoruz ayrıntılı ultrason için ekstra ücret mi ödeniyor?
Ssstelli mislinabulut doğum paketi almadıysanız testin ekstra ücreti oluyor 18-23. Haftalarda ayrıntılı olarak bebeğin gelişimi izleniyor 45 dk üzeri sürüyor
mislinabulut Ssstelli hayır almadık 20.haftada gideceğiz muayene için de ekstra ücretli olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim
Xname Alimdar şimşek yaptırdım Mart ayında 1.5 saat sürdü fşyatı biraz pahalı 1.800 verdik ama herşeyine baktı