Mavisss21 Merhabalar, bu hafta kontrolüm var ikili tarama yaptirma taraftarı değilim. Yaptıranlar var mı aranızda?
Hizligonzales Mavisss21 neden yaptirmak istemiyosunuz peki. Ben oglumdayken doktor ikili taramaya gerek duymadi ense kalinligi vs cok iyi uclu tarama yapalim dedi bundada ikiliyi yaptirdim üçlüyü yaptirmicam bence birinden biride olsa yaptirilmasi gerekir diye dusunuyorum ben
Aysee1123 Mavisss21 2 li yaptırdım temiz çıktı içim rahat etti en azından yaptırdım dedim. Diğerlerini yaptırmayacağım
Mavisss21 esraEb önce ultrasyon mu çekiliyor sonrasında mi kan tetkikleri istiyor kromozom sayısına bakmak icin
Mavisss21 Hizligonzales Etrafımda ikili taramadan çok etkilenen hamile oldu bebeğin sıkıntılı olduğunu söyleyip hamileligini stresli geçiren yakınlarım olduğu için istemiyorum tabiki her şey allahtan ama bebeğe sıkıntılı gebelik deyip insana stres yaşatıp sonrasında bebeğin sağlıklı doğduğunu bi çok insandan duydum bu sebepten ötürü biraz tedirginlik yaşıyorum.
White_fairy21 Mavisss21 bende ikiliyi yaptırmadım doktora gidemedim o ara o yüzden ama üçlü için kan verdim hafta sonu gidecem yaptiracam inşallah