Melek__55 23kubra23 var bence canm😃 gözün aydın bende yumurtlamanin dokuz gündeydim bugün ovulasyon testi yaptm baktm tekrar koyulaşms diye çok silikti ümidim yok pek bu ay sen ovulasyon testi de yapsana şimdi 😃
znkara 23kubra23 bende 5 gün kala bu şekilde hayalet çizgi ile öğrendim henüz kan vermedim bat 3 mayıs gecikmesini bekliyorum ama evde test yapmaya devam ediyorum koyulaşmaya başladı sizinde varsa elinizde adet gününüze kadar test yapıp takip edebilirsiniz
23kubra23 Sena00 ilk dakikada çok silikti emin olamadım çok sonra baktım koyulaşmıştı daha adetime 7 gün var yumurtlama erken oldu o yüzden erken test yapmaya başladım hiç birinde bekleyince hayalet çizgi olmadı hepsi aynı marka acep kuruma çizgisi mi
23kubra23 Busraakay_26 vermeyi düşünmüyorum ya kimyasal oldu ya dış gebelik yada kalbi durdu erken test yapma sebebim kan sulandırıcı içmem gerekiyor Allah’a bıraktım artık takip edince de delik deşik olduğumla kalıyorum
23kubra23 4207smyy_-_ amin inşallah yarın bi daha test yapacağım emin olmak için inşallah isteyen herkes bebeğine sağlıkla kavuşur
znkara 23kubra23 yaptığınız test laboquik galiba bende onu kullanıyorum beni hiç yanıltmadı yoksa yok varsada her türlü çıkıyor
23kubra23 znkara evet bekeleyen testlerimde hiç görmemiştim bu çizgiyi inş vardır ve sağlıklıdır bi de diş çektirdim aşrı korkuyorum
znkara 23kubra23 bende bu ay başında antibiyotik kullandım boğaz enfksiyonu olmuştum ama daha yumurtlama görmemiştim inşallah etkilememiştir 🤷🏻♀️ Allah büyüktür
znkara 23kubra23 ilk zaman içilen ilaçlar etkilemiyor diyorlar gerçi inşallah sağlıkla bizimledirler 🙏🏻