Edaberatasaf 16+5günlüğüm devlete gidiyorum cinsiyetini öğrenmedim daha..Manisa somada oturuyorum..3.hamileliğim 1kızım 1oğlum var bakalım hangisine arkadaş gelicek
Eylul_lll Edaberatasaf Bende 16+5 oldum gecen hafta öğrendim oglum olucak ikinci gebeligim buda ilkide oğlandı ogluma yoldas geliyo nasipse
-zlhzynp- Edaberatasaf somada hangi doktora gidiyorsunuz? Ben ayrıntılı ultrason için Ahmet koçoğluna gideceğim ama iyi midir biliyor musunuz ??
Miniklerimmm Edaberatasaf 15+5 sezaryen olacağım için Nisa’n sonlarına doğru olcak doğumum normalde 5 mayıs görünüyor 2. Oğlum geliyor☺️
ikramuratyanik Edaberatasaf Samsunda oturuyorum 16+4 üm cinsiyetimizi hala ogrenemedim 😊 2. Hamileliğim bir oğlum var bakalim bu sefer ne olacak 😊
minigin_annesi 17+1 oglusumuzu bekliyoruz...🙏😍Rabbim oncelikle her kesin bebegini sag salim kurtarmayi nasip etsin insallah 🙏😍
Edaberatasaf -zlhzynp- evet bende ona gitmeyi düşünüyorum ama daha vaktim olduğu için araştırmadım devletemi gidiyorsunuz sizde
Edaberatasaf Miniklerimmm benimde 15nisan devi tahmini tarihi bende sezeryanım normalde sat tarihine göre nisan27gözüküyor benimde
Yelizmurat 18 haftalik hamileyim bi kizimiz gelcek insallah ilk yavrummmm nisan ortasi gorunuyo dogum😍
Edaberatasaf Edaberatasaf evet devlete gidiyorum iyi bir dr çünkü buradaki özele güvenmiyorum hiç eşim sürekli gündüz vardiyesi olduğundan Akhisar’a gitme şansımda olmuyor 2cocugu okula getir götür zaman geciyor
-zlhzynp- Edaberatasaf yok ben normalde Akhisar’a Mehmet dumana gidiyorum ama ayrıntılı için Ahmet beye gideceğim.
Ozummmm Merhaba kizlarr 17+5 gunluguz ikinci kizimizi bekliyoruz 😶🤗ozele gidiyoduk ama memnun kalmadigimiz icin devlete randevu aldik basaksehir devlete bakalim
Hafizzeynep Edaberatasaf hayırlı olsun sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah. Bende 17+6 haftalık hamileyim nasipse ilk yavrumuz kızımızı bekliyoruz. İstanbul Gaziosmanpaşa da oturuyorum ❤️