Kayra07 Hanımlar merhaba gebelikte şırdan yiyen oldu mu Canım aşırı istedi annem yapıyor zaten. Kendim gıdacıyım zararları faydaları içerisindeki bakteri vs demeyin lütfen çünkü biliyorum bunları. Sadece tüketen var mı bunu sormak istiyorum 🫶🏻
Edolili Kayra07 valla şırdan çorbası işkembe beyin salatası , kokoreç bunlara hastayımdır sürekli yerim ilk gamileeligimde de yedim bı sorun olmadı. Yememeliyiz evet ama yedim yiyorum bı sorun yok çok şükür
Hizligonzales Kayra07 ben doktoruma sormustum benimde oğlumda canim surekli kokorec cekiyordu cok canim cektigi zaman yiyebilirsin ama surekli yeme cok nadir yemenden bisey olmaz demisti
Kayra07 Edolili doktoruma sordum yiyebilirsin ev yapımı olduğu sürece dedi. Teşekkür ederim yanıtınız için ☺️
Kayra07 Aysee1123 ev yapımı olduğu sürece sıkıntı yokmuş doktoruma sordum öyle dedi ☺️ 35 haftalığa gireceğiz neredeyse Daha minik olsa yemezdim
Kayra07 ilaydacemiko doktoruma sordum yiyebilirsin ev yapımı olduğu sürece dedi. Teşekkür ederim yanıtınız için
Kayra07 Hizligonzales teşekkür ederim yanıtınız için. Ben de sordum yiyebilirsin ev yapımı olduğu sürece dedi Dışarıdan yeme dedi. Bu arada 35 haftalık oluyoruz yarın. Ondan yemek istedim biraz da daha minik olsa yemezdim. Doktorum ye deseydi bile