gunel_86 Merhabalar. 7 haftadayım bu gun. Gögüs hassasiyeti dışında bir belirti yok. Normalmı? Sizde hangi belirtiler var?
Sevgi56 gunel_86 benim o haftalarda bulantım çoktu maalesef, ilaç tek çareydi. Ama çok tanıdığım var hiç bulantı yada ağır belirtisi olmayan. Seninde çok normal canım, umarım o şanslılardan olursun 💕
Ezgikaynak gunel_86 ben şuan 15 haftalığım ama ilk başlarda sadece sizin gibi göğüs hassasiyetim vardı ve göğüslerim bir anda büyüdü. Ama onun dışında maşallah diyeyim bir kere istifra etmedim bulantı yaşamadım. İnşallah sizde böyle kolay hamilelik geçirirsiniz
Cnsbzkrt gunel_86 suan bende 7 haftalık hamileyim gögüs hassasiyetim dışında sadece halsizliğim var başka da belirtim yok inşallah böyle devam eder bulantı kusma baya kötü ama onun için değer ❤️
Babykuzucuk gunel_86 9.haftaya kadar hiçbir belirti yaşamadım ne bulantı ne ağrı ne sızı belirtiler burda yazılanlar gibi çok abartıda değil zaten. 4.aya geldim mesela hala göğüslerim bembeyaz. Ne koyulaşma ne leke. İçiniz rahat olsun ❤️
gunel_86 JEFF sağ salamat qucağınıza alasınız İnşaAllah. Men de Azerbaycanlıyam🤭Mende tup bebekdi. 5+3 kese ve embriyonu gorduk. Mayın 4-ne urek doyuntuleri ucun çağırıb
JEFF gunel_86 masallah , Allah sag salamat qucagınıza almagı qismət eləsin Hansı xəstəxanada oldu tüp bebek?? Nə qədər xərciniz cıxdı??
LionsMom Bende 7+5 sadece geceleri göğüs hassasiyeti oluyor bir de çok fazla küçük abdeste çıkma günde 5 6 dan fazla onun dışında bulantı falan yok çok sukur geçen hafta kalp atışını duyduk demek ki normal elhamdülillah 🤲
Merakliannecik Deniz tutması gibi bı bulantı, göğüs hassasiyeti, halsizlik var . 6. Haftaya kadar birşeyim yoktu 7. Hafta başladı benim maratonda başladı 😂
Mavisss21 Kasık ağrısı,mide bulantısı, yemek kokularından tiksinme, ihtah kapanması ne varsa yaşadık🤭 11 haftanın içerisindeyim hala kasık ağrım var mide bulantilarim azaldı ama geçmedi. Ve mide problemi yaşıyorum 😭
AsyaCngz55 gunel_86 ben 14. Haftamdayım canım 1-2 kez aşermek dışında hiçbir belirtim olmadan geldim bu zamana ☺️ bir sorun yok çok şükür
Esraberat01 gunel_86 canım tamamen kişiden kişiye değişiyor bence ben 11 haftalık gebeyim 5.haftamdan beri aşırı bulantı kusmam koku hassasiyetim var göğüs ağrım ve uyku hali çok özellikle bulantı kusma çok zorluyor 😏
Rknvlkn gunel_86 bende 7+1 im bulantı uyku halsizlik aşırı koku hassasiyeti göğüs ağrısı hepsi var ilaç kullanıyorum yarın kontrolüm var