35_tecrube SaHil_Hayat az kalmış 6 aya o zmn hayırla biter inslhta yavrularımızı sağ salim alırız kucaklarimiza
Haticezk glnrmom bu liste doğru buradan bakabilirsiniz. Hatta blog yazan yere tıklayın orada arama kısmına kaç aylık yazarsanız orda da yazıyor hafta hafta hesaplama
Bet1 bolatberivan 30÷4 yap olduğun ay çıkar. Hep o şekilde hesaplayabilirsin. 32. Haftaya girdiğinde 8 aylık olacaksın şu an 7.5 aylık
Sevgi1985 Haticezk ben bilmem düz hesap 4 haftan 1 aylık yapıyorsa 30 haftan 7 buçuk yapar 36 hafta 9 aya girer 40 hafta 9 ayı tamamlar
Haticezk Sevgi1985 mantıken öyle kuzu ama bazı aylar uzun bazıları kısa falan hemde 40 hafta 9 ay 10 günü baz alıyor. Bende 4 hafta olarak hesaplıyordum ama öyle değilmiş 😅
Sevgi1985 Haticezk anladım canım ben genelde hafta olarak söylüyorum çevreme 36 olduysa rahat nefes alıyorum kafasına göre gelsin diye 🤣 şuan 10+3 deyim 🥰
Haticezk Sevgi1985 senin hesaplama da güzelmiş 😅 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah canım 🥰
hamilebirisi bir ay tam 4 hafta olmadığı için 4e bölersen 7 buçuk aylık diyenlerin doğru olmuyor. Öyle olsaydı 40 haftalık hamilelikte 10 ayda bebek doğmuş olurdu. Bende 30+0 bugün tam 7 aylık bebeğim. @glnrmom paylaştığı görsel doğru burdan takip edebilirsin
Sevgi1985 Haticezk amin canım ilk bebeklerde bugün nasıl diye takip ediliyorsa 4. Be ek olunca düz mantık takılıyon bi rahatlık geliyor yaşda ilerleyince🤣