casmayn Üç gündür kabızım.Karnım yırtılacak çatlıcak gibi hissediyorum kalkıp otururken hareket ederken çok zorlanıyorum ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı dayanamıyorum artık
123oz casmayn Tam buğday ekmeği tüketmen sabah kalkar kalkmaz kayısı 2 buçuk litre su ve çorbayı eksik etmemek
Kbraoguz casmayn bol bol su için kayısı tüketin ve erik hoşafı da işe yarayabilir. Ama en önemlisi probiyotik kesinlikle. Kefir ve activia yoğurt falan yiyebilirsin
Allahvargamyok casmayn sabah aç karnına 3 tane kuru kayısı ye ve şu iç canım ben öyle yapıyorum hemen etki ediyo kabız degilim diye yememezlik etme yinede ye her sabah
anapanda12 casmayn zeytinyağını yemek kaşığıyla tüketin Mor lahanayı yağlayıp limon sıkıp tuzlayın ve tüketin Bol su için Gün kurusu tüketin yada kaynatıp için suyunu
Muczm33 Bndede aynı sorun var ama bnm ilaçtan oluyor gyno fero sanol ilacı bende kabızlık yapıyor napcm bende bilmiyorum
casmayn Muczm33 kan ilacı ben de kullanıyorum bayadır ama ilk defa kabızlık oldu bugün 3.gün artık dayanılmaz bi hal aldı doktora gitmeli miyim bilmiyorum yatsan yatılmıyor ayakta da durulmuyor gerildim kaldım
casmayn anapanda12 biraz önce bi yemek kaşığı zeytinyağı içtim faydası olur mu ya da ne zaman olur bilmiyorum çok zormuş 😔
iremmg Bu duruma en iyi gelen kuru erik. Daha yeni hamileyim ve aşırı derecede gaz sancısı ve kabızlık şikayetim vardı. Kuru erikten başka fayda gördüğüm birşey olmadı. Birde bol su içerseniz çok rahat edersiniz.
iremmg casmayn eşim akşama doğru almıştı çok şikayetim olduğu için 15 tane falan yedim. Ardından 5 dk geçince 1-2 bardak su içtim. Bir kaç saat geçmeden faydasını gördüm.
Anonim3447 casmayn 28.haftamdayim ilk zamanlardan beri bu durumdayım kefir sabah ve akşam olmak üzere kullanıyorum iyi geliyor
Nmhrkl casmayn tam erik zamanı bol bol yedim. Benim ağrılarım vardı evden üç gün çıkmadım kabız oldum. İki üç gündür yeşil erik yiyorum com rahat çıkarıyor