HanifeAsya Surprizzz2022 Deletedmom_116 Gnsglll bende 34 artıdayım sizde gaz sancısı yaşıyor musunuz acaba afedersiniz tuvalete çıkamayınca kasılmalarım oluyor bu haftaya girince iyice arttı bebek büyüdüğü için mi anlamadım erken doğum riskim var sancı diye korkuyorum bazen
Nezaktkrkaya Gnsglll 35+2deyim çok ayakta kaldığım zaman baskı hissediyorum sadece onun dışında hiç belirti yok ne zaman gelir belli değil 😅
Ege12 Gnsglll bende 35+4 deyim kanamam geldi gitmedim akıntı şeklin de, bekliyorum doğum ne zamana dediler size ?
Deletedmom_116 Bende aynı hafta ve doğurmak üzere gibi hissediyorum ağrım kasilmam vs var Zaten Ve ogl kaç haftalardır erkene niyetli
Ege12 HanifeAsya bende de aşırı olmaya başladı normal de olmuyordu, lekelenme oldu ertesi sabah uyandığımda gaz sancısı gibi sürekli sancım oldu ama durup geri başlayan 2 gündür oyleyım ama bugün düne göre az
Alinveannesi 35+1 ben aslında gayet iyiyim hiç doğuracakmış gibi hissetmiyorum 😁 bi kere nst sancı cıktı kontrol amaçlı bi gece yattım yarın kontrolüm var 😁
Gnsglll Ayy çok heyecanlı ve korkulu arkadaşlar .. benim son bir kaç gündür bagırsaklarım bozuk .. bir iki saate bir sancım oluyo .. tabi herkeste durum aynı değil .. doktor 37yi görmeye çalışalım dedi..
HanifeAsya Surprizzz2022 evet idrara sıkışınca bile oluyor 😞 inşallah erken gelmezler vaktinde gelirler
HanifeAsya Ege12 bugün benim de değişik bi ağrım var doktoruma msj attım kasılman varsa nst çektirwbilirsin dedi tedirginlikten kafam hiç rahat değil ya ara ara oluyor ama sancı öıktığındaki gibi öyle uzun dakikalar sürmüyor ama sanki adet olacakmış gibi ağrım var bugün
HanifeAsya Ege12 nst de sancı çıktığından beri günler bana geçmiyor daha haftası küçük nasıl olur nolur düşünüp duruyorum şimdi gitsem de birsey yapmicaklar nst çekip doktorla görüşecek hemşireler ya yatış verircek bilmiyorum ağrım geçse