Besstee Kızlar abartısız söylüyorum saat 1 den beri felan karnım bi sağa bi sola gidiyor 4 5 saat oldu daha hiç durmadı ve henüz 22 haftalığım normal mi ?bazen aşırı aşağı baskı yapar gibi hareket ediyor karnım hareketlere acımaya başladı ama o yorulmadı 😅
Azra00 Besstee bende 24+1 benimde öle canım baştan beri hep aynı şekilde hareketli hiç durmuyor ayakta bile hissediyorum 😇
Seval2468 Besstee bende 23 haftaligim hiç durmuyor gece gündüz. İlk oğlum bu kadar hareketli değildi tatlı yerdim, müzik açardım hareket etsin diye. Ama bu oğlum yerinde durmuyor hele ultrason günü gülme krizine giriyoruz gösteri yapıyor sanki 🤣
Sevval0308 Besstee hareketsiz bebekten korkmaliyiz bnce bn istiyirum 7-24 hareketli olsun🥹🫂 Allah’ın izniyle gayet iyidir bebiş 💋
Besstee Seval2468 benimde kızı zorla hareket ettirirdik sakindi çok bu böyle olunca bi tuhaf geliyor ☺️
Besstee Elenora ilk kızımı 19+2 de hissettim Şimdiki hamileliğimi 16 17lerde ince ince bi kaç günde bir kıpırdama oluyordu burnunda 19+2de net belirgin tekmelerini hissetmeye başladım
Besstee Sevval0308 çokta hareketli olunca bende bi korktum normalde de sert hareketliydi ama bugün bambaşkaydı 🫠
Besstee Sevval0308 yaramaz olmasa ilk 3 ay her gece acile getirmezdi bizi herhalde 🥹 her halimize şükür tabikide ama riskli hamilelik geçiyorum 🙏🏻🙏🏻
Besstee Sevval0308 sağolun ilk 12 13 hafta aktif kanamalarım vardı. Şükür atlattık o süreci şimdi plesantam rahim duvarına çok yakınmış öğrendiğimden ber progestan kullanıyorum zaten perşembe kontrolüm var inşallah plesantada yukarı çıkmış olur
Sevval0308 Besstee inşaallah cnm. Anne olmak gerçekten rahme düştüğü andan itibaren çok zormuş ama rabbim sağlıkla kucağımıza almayi ve beraber güzel günler geçirmeyi nasip etsin
lovecanim Besstee benim de öyle sürekli hareketli maşallah. Hareketsiz olmasından iyi bence. Hissetmek çok güzel çünkü 😄
Besstee lovecanim ya tabikide hareket edince her birimiz mutlu oluyoruz😍 ama ciddi anlamda normalinden çok fazla olduğu için korkuttu beni 🤭
lovecanim Besstee hic korkma canım bazı anneler hareket etmiyor diye korkuyor üzülüyor. Ben bizi şanslı bile görüyorum. Su msji yazarken bile tekmelerini hissediyorum 🥰😅