esmerella37 betası ilk verdgnde 196 idi 2 gun snra gene verdı baska hastanede ama 288 cıkmıstı yani ayın 27 snde bugun gene verdı 656 yavas mı ılerliyo sanki degısık gldi
Deletedmom_103 esmerella37 doktoru bu konu hakkınsa bilgilendirme yapmadı mı. İlk betayı ne zaman verdi
Naz1616 esmerella37 başka hastanede verdiyse farklı çıkabilir aynı saatde vermediyse daha erken verdiyse oda farklılık gösterir 3. Kanida 2 gün sonra verdiyse gayet güzel artmış
Deletedmom_103 esmerella37 başka hastanede verdiyse ikincisinin düşük çıkması normal. Bende ilk 103le öğrendim 4 gün sonra kan verdim 600 küsürdü sonra yükseldi. Sonra 3000 oldu. Bence korkulcak bişey yok yine de doktora danışmakta fayda var.
esmerella37 Deletedmom_103 doktora gidicek tabi ama betasının yukselmesini beklıyor kese gorununce gdicekmis yani
Deletedmom_103 esmerella37 en azından bi sağlık ocağının doktoruna sorabilir aklındaki soru işaretini gidermesi adına
esmerella37 Deletedmom_103 hastaneye gidiyor ozele kanı verıp eve geliyor evde ogrenjyor sonucu oyuzden blmiyorum zaten bu hafta gidicek doktora cok tedirgin az diye