Gzm__ Orda doğum yapmayı düşünüyorum nasıl sizce verilen paraya değer mi? Her detayını anlatırsanız çok sevinirim
Tbyrk Gzm__ doğum korkunuz varsa ailenizi yanınızda görmek istiyorsanız bence değer ben doğum yapmadım 37. Haftadayım dilek Ulusoy’a gidiyorum
Gizgiiiz Gzm__ 4 sene önce yaptım batıkent ümitte herşey çok güzeldi erken doğum oldu çok ilgilendiler
Zeyneparsln Gzm__ Dilek Ulusoy’a gidiyorum ve çok seviyorum çok iyi bir doktor. Kesinlikle herşeyi değer o kadar çok ilgililer ki. Ama maalesef bayramda burda olmucakmış Melih bey girebilir o nasıl ki ya of ??
Gzm__ Selisscee yapacağım deyince daha var sandım 😂 maşallah bir şey kalmamış. Hangi Dr takiplisin. Normal mi olacak sezaryen mi? Allah nasip ederse doğum yapınca da soru sorabilir miyim? 35 bitmek üzere
Selisscee Gzm__ tabi sorabilirsin normal gözüküyor şu an aslında ama 40 i geçmesin dedim kaka durumundan dolayı sezeryana da dönebilirim normal e gözüm basmıyor suni sancidan ama nasıl olucak belli değil 😶murat senola gidiyorum senin hangi doktor
Gzm__ Selisscee sabahattin akyıl benimde. Evt Allah korusun hem dışkı yapma ihtimali var farklı tehlikelerde. Rabbim cümlemizede zamanında hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Beyzabasyigitt Bende Batıkent Ümit Melih Arslana gidiyorum 18+3 daha küçüğüz beni de bilgilendirir misiniz 🥰
___5 Vizyondakianne bnimde ilk dogumumu tanser bey yapmıştı fiyatlar ne kadar olmuş doğum için acaba biliyi musunuz