Yagmurgvn Selam güzel anneler bugün 19+4 olduk ve ilk defa kızımın hareketlerini dışardan gördüm bugün bayağı hareketli olup dışardan besbelliydi ne zaman dışardan görürüm diye hep heyecanla bekliyordum çok güzel bir duyguymuş 🤗🤗 sizde durumlar nasıl
Orucu12 Yagmurgvn yaa ne kadar şanslısınız ben 19+5 oldum daha oyle hissedemiyorum biraz göbek kısmı yaglı ondna dedi dr ama artık hissetmek istiyorum
Seval2468 Yagmurgvn 23 haftaligim hiç durmuyor 7/24 hareket halinde. İlk oğlum bu kadar hareketli değildi korkuturdu beni hareket etsin diye müzik açardım, tatlı yerdim. Ama bu ogkum kıpır kıpır ultrasonda gülme krizine giriyoruz yaptığı hareketlerle
Muczm33 Yagmurgvn Haftamız bir seninle canım bende 19+5 ben henüz dışarıdan hissetmiyorum ama iple çekiyorum o anı bebeğin kaç gr canım bn iki gün önce baktırdım 280 gr dedi doktorum bama az geldi ama doktor iyi dedi on gün sonra detaylı ultrason için çağırdı senede durumlar nedir
Yagmurgvn Selnsn ay ben bu yazıyı hissediyorum diye okumuşum ondan ay ne güzel demişim özür dilerim çok 😔 18 de bende hiç hissetmiyordum taki bugüne kadar işte bir anda görünüyor bıcırıklar hiç beklemiyordum bugün böyle olacağını
Yagmurgvn Orucu12 benım iç karnım dar ve serim inceymiş bende 17 de az az hissediyordum ama bugün tamamen hissettim ve dışardan da görünüyor iç karından yani kuzum 🤗
Yagmurgvn Orucu12 iç karnınız genişse biraz daha geç hissedilebiliyor bende ilk defa bugün hissettim işte darısı size çok muazzam birşeymiş dışardan görmek ❤️🤗
BernaOmer Seval2468 Bizde aynı haftadayız anlık damar atması seyirme gibi oluyo tam ne zaman hissederim
Yagmurgvn BernaOmer bende de öyle oluyordu ama çok şaşırdım bugün bariz gözümle gördüm dışardan göbeğimi hareket ettiriyor yani minik minik benim iç karnım dar ve derim ince sanırım dışardan hissetmem görmem bundan da olabilir ama sizin de yakındır görmeniz 🤗🤗
Yagmurgvn Muczm33 ben en son 13 haftaydı gittiğimde kilosunu o zaman söylemedi perşembe günü detaylı ultrasonumuz var sanırım bende perşembe günü net kilosunu öğrenirim 🤗
Yagmurgvn Elenora normal çok normal ben 17 de çok az kıpırtı hissediyordum 18de bazenn hiç hissetmiyordum taki bugüne kadar 🤗
BernaOmer Yagmurgvn Ya ne güzel ya bende görmek için çok heyecanlıyım aşırı hissetmek istiyorum😍🍼 iç karınla falan ilgisi varmı
Yagmurgvn BernaOmer evet iç karın dar ve derisi ince olursa erken hissediliyor iç karnınız genişse biraz daha geç hissediliyor darısı size o zaman bir an önce hissetmeniz dileğiyle miniği 🥳🥳🤗
Rabia_91 Ben 16. Haftamda hissettim ilk gebeliğim. Karın ve iç derim çok inceymiş, o yüzden çok erken hissettim. Şimdilerde içerde tek kale maç yapıyor resmen, yaramaz bi kızçe olucak sanırım 🤭