Hubeyb9 Mavinin_kadini ben hep kendim yaptım eşime hiç yap demedim. Göbek yağlı olduğu için daha az aciyor sanki. Bacak ta idare eder.
Hubeyb9 [silindi] inşallah sağ salim alalım kucağımıza. İlki normal yoldan oldu arada 8 yıl kadar olmuş olacak doğana kadar. Ben riske atmak istemiyorum. 3. Denemede tuttu direk sezeryan la alıp versinler kucağıma istiyorum 😔
Mavinin_kadini Hubeyb9 göbeğime de yapamıyorum. İlk zamanlar yapıyordum da şimdi artık dayanma gücüm kalmadı. Sadece enox iğne olsa yine iyi🥺
Hubeyb9 Mavinin_kadini Allah yardımcımız olsun canım hersey onları sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak için 😊🤲
[silindi] mmeliikee rahim filmi çektirdiniz öyleyse kardeşimin de kapalı gibi demişler net bişey demediler
Avokadoluhayat Bizde 32+1 deyiz teyzoşları. Eğer fizyolojim ve bebiş müsaade ederse biz de normal istiyoruz bakalım. Haftaya randevumuz var o zaman belli olacak.
Hubeyb9 [silindi] benim başka bir genetik sorun çıktı ortaya. Gebe kalabiliyorum onda sorun yok taşıyiciyim ben çocuklara aktarma riski olduğu için tüp bebekle sağlıklı embriyolari transfer ettik
Mavinin_kadini [silindi] 6. Aydan sonra doktorlar kol bacak diyor. Ben kol ve göbekten devam ediyorım ancak göbeğimde sertleşti ilaçlar kola geçtim. Tüp bebek doktorum nasıl istersen öyle yap dedi.
[silindi] Hubeyb9 bende normalden hamile kalıp kaybediyordum defalarca .. o yüzden tüp bebek yaptırdık ama son dakika embriyo seçmediler çünkü genetikte hastalık çıkmadı Size transfer ederken cinsiyetini söyledilermi
Avokadoluhayat [silindi] benım de 3 transfer olmustu tek tuttu, az da kaldı heyecanla beklıyoruz bakalım kızımızı 🥰
[silindi] Birbahargunu hiç alakası yok canım arkadaşımda kan sulandırıcı kullandı ve normal doğum oldu