Yallahbe Şehir dışından geliyorum sürekli takipte olmam gerekiyor iyi bir doktor arıyorum devlette öneri
68selda06 Yallahbe ramazan bülbül, fatma betul sahin , ramazan bülbül den bulamiyorsn randevu ama fatma betul sahin de çok iyi
68selda06 Yallahbe ama sen sen ol mustafa Tekin diye b doktor var kesinlikle gitme derim hiç muane etmiyor
cihaninannesi Ozoooo ay açıldığı gibi bitiyor 🤦🤦🤦 bugün aydan diye birine vardı o nasıl bilmiyorum diye mecbur şerife hocayı bekleyeceğiz
cihaninannesi Ozoooo şerife hanımı 3 yıldır tanıyorum bütün kadın doğum seçimimi onda yapıyorum başkası varsa gitmiyorum ama şuan herkesin talebi o napicaz bilmiyorum 🤦🤦
cihaninannesi Ozoooo galiba polikliniği yok çünkü sabah aydan diye biri çıktı şerife hoca yoktu 🤦🤦🤦 inşallah randevu bulabiliriz
Ozoooo cihaninannesi var canım polikliniği hasta bakıyor ama maalesef iki aydır devlet hastanesine şerife de dahil randevu denk getiremiyorum her gün bakmama rağmen
Ozoooo cihaninannesi ben 28 canım sen yani o sıramatik ten sıra alınıyormu bilmiyorum randevu varsa öyle sıra alınıyor sanki ama sanmıyorum yinede bi şansınızı deneyin yada hastaneyi arayın sorun isterseniz sabah erkenden gelince sıra bulunabiliyormu
cihaninannesi Ozoooo benimki 35 oldu kontrole gitmem lazımda bakalım bulabilecek miyim şerife hocada sıra bulamıyorum diye Mehmet boza gidiyorum bu ay da ona hiç gidesim gelmesi napacam bilmiyorum
Ozoooo cihaninannesi bende ona gidiyorum Mehmet boza eğer doğum için devleti düşünüyorsan onun için gideceksen ara hastaneyi doktor hastanedeyse sora almadan kapıyı çal rica et alır o doktor doğuma sıra da verir
Peri_kizi Yallahbe benim eşim 5 gibi filan gidip kağıda ismimi yazıyor sira Matik açılınca da ordaki ada göre sıra alıyorlar
68selda06 Yallahbe mhrs den yada e nabiz dan hergun sabah 10 da randevu açılıyor o saat te bak 10 buçuğa kalırsan doluyor hemen10 gecirme