2oglusannesi Caglali bu ovulasyon testi mi gebelik testi mi? Ovulasyon (Lh ) testi ise gebe degilsiniz. Gebelik (Hcg) testi ise gebesiniz. T1 ve T2 nin anlamı ; T1 Trimester 1 yani gebeliğin ilk 3 ayı. T2 ise gebeligin ikinci 3 aylık zaman dilimi demek.
Caglali Rzgrn_Annesi133 verdim çıkmadı, ve hastane de ben diye başkasının kanını almislar😂😂 Sonra doğru kişiden benden aldılar kanı
Caglali Rzgrn_Annesi133 valla ben diye başkasının kanını almislar, sonra ismimi söylediler benim dedim diğer kanı başkasından alınan kanı attilar
Caglali Caglali ya daha sonucum belli olmadı, randevum saat 2 deydi. Ben erken gittim erken verdim kanı. Sonra randevumu sildim e nabizdan girişim olmuştur diye. Daha çıkmadı kanım
mervekocogl Caglali benim de kanamam olmuştu regl sanmıştım ama yerleşme kanamasıymış yaklaşık 2 ay aralıklarla sürdü çok yoğun mu kanamanız ağrınız var mı
Hafizebirhanim Belkide yerlesim kanamasidir, biraz dha bekleyin isterseniz. Guzel sonuclar alirsiniz insallah 🌻
Caglali mervekocogl ağrım çok yok kanamada yoğun değil öğlen ped takmıştım bu saatte kadar dolmamış ceviz büyüklüğü çevresi kadar kanama var