evet kızlar sonında bende doğum hikayemi yazıyorum doğumdan bir gün önce çatı kemiklerim çok ağrıyodu hatta burda post açmıştım doğum belirtısı olabilir mi dıye ertesi gün normal kontrolum vardı dktorum en son 9 mayısa kadar dha beklerım dıyodu neyse rutın kontrollerıbı yaptı nst ye bağladı nstde de sancı çıkınca kafın doğum aciline yönlendırdı tekrar nst yıne sancı çıkınca eve çarı muanemi yaptı 1 cm açılmam olduğunu söyledi ve yatışım yapıldı bu arada ıkı gün önceye kadar aşırı akıntı vardı ama akıntı değilmiş sızıntı şeklinde suyum gelıyomuş ebe kadın ıkı saatte bir nstye bağluyıp çatı muanesi yapıyodu ama canımı her defasında çok yakıyodu tutumuda hiç iyi değildı zaten neyse suyumda azalma olunca doğum odasına aldılar işk başlarda ıyıydı ama zaman geçtikte dayanılmaz bir aprı belden karna yayılan midem çok bulanıyodu ve ne yedıysem kustum hemşireler bunun ıyı bişey olduğunu söyledıler derken nst de bebeğimin kalp atışları yavaslamış doktor sezeryana alacağını söyledi ve o an hemen kabul ettim çünkğ acı eşiği düşük olan bırısıdırum ve hemen kabul ettım hemşireler hızlı hızlı hazurlıklarını yaptılar ve sıkı bir çorap gıydırdıler ardından belimden bır iğne vurdular ama iğnede hiç bişey yok sanıyelık bişe hemen ayaklarım uyuşmaya basladı hemşire herseyı hıssedeceksın ama acı hıssetmıyceksın dedi ve öyle oldu çor garipti gerçekten içimden çıkırdıklarını kat kat dıktıklerını hepsını hıssetım hemşireler öok ıyıydı decamlı benimle konuştular ama spinalın etkısı geçtikten sonra ağrı oluyo olmuyo değil hele ilk karnıma bastırmaları ölüm gibi bişeydı ama kımse ölnedı o derece dıkış yerlerımde aprı var ama beveğimi kucağıma aldığımda unutuyorum bubarada 39 +5de doğdu miniğim 3 kılo 300 gram doğum hıkayem böyle arkadaslar Allah herkese nasıp etsın bu duyguyu tarifi yok gerçekten ve sizlerde bi avazda kavulun bebeklerinize inşallah merak ettiğiniz bişe varsa cevaplıyabilirim