Byznr91 İkiz gebelikte doğum iznine ne zaman çıkılır, raporu ne zaman alıcaz acaba 32 tek gebelik rapor alırılor. Ben diğer hamilelikte geç rapor almıştım param kesilmişti. Birde bu ücreti devlet mi yatırıyor iş yeri mi bilginiz var mı
abilgen Byznr91 32 tek gebelik. Ben bu hafta çıktım. İkiz gebelikte 30 olması lazım. Parayı devlet yatırıyor. Rapor parası olarak yatırıyor. Mesela normal çalışırken 5 gün rapor alırız ya, o raporun parasını devlet yatırır aynı onun gibi.
elifsen çoğul gebelikte 30.haftada çıkabilirsiniz izne. çalışma şeklinizin bir önemi yok. maaşınız alacağınız rapor parasını etkiler sadece
elifsen nasıl ki hasta olup rapor aldığınızda sgk ptt ye para yatırıyorsa doğumda bir istirahat hali olduğu için sgk ücret ödeyecek ama iş yerinizin raporunuz bitene kadar çıkış yapmaması şart
Byznr91 elifsen yani doğum yaptıktan sonra iş yeri çıkış yaparsa paramızı alamaz mıyız. 90 günü doldursak bile
elifsen abilgen rapor aldığınız andan itibaren primi 0 olacak şekilde evet. doğum yaptıktan sonra da rapor vereceksniz iş yerine ki doğum sonrası da paranızı alabilesinşz
elifsen Byznr91 32 de çalışmaz raporu aldıp verdin iş yerine diyelim. İş yeri resmi olarak çıkışını yapamaz yasak ama bazıları yapıyor. Çıkış yaparsa aynı gün para alamazsın. Çünkü aldığın para analık istirahat parası. Çalışırken x bir ameliyat olup 1 hafta işe gitmediğinde devletin vereceği para gibi
Byznr91 elifsen anladım yani rapor süresi bitip paramızı alana kadar çıkış yapmaması lazım iş yerinin yoksa para alamayız