Melisaaa19 Merhaba kizlar bir oğlum var 3 buçuk yaşında bir de kizim 1 yaşında dün hamile olduğumu öğrendim ne yapsam çok kararsız kaldim yapabilir miyim lütfen tecrübeli anneler yazsın
Zeynepozcan Melisaaa19 yapabilir miyim Senin ve eşinin ne psikolojik ne de maddi durumunuzu bilmiyoruz bu yüzden yorumlamak biraz yanlış olur ve biz değil siz bakacaksınız bu çocuğa o yüzden eşinizle oturup konuşmanız daha doğru olur
Agg0207 Melisaaa19 canım artık tecrübelisindir hamileliğin kolay geçerse zorlanmadan zaten oglunuda kreşe verirsin belki iki çocuk kalır evde bence kötü değil hiç üzülme kardeşler olsun ileride çok güzel birşey onlar icin
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Melisaaa19 dün hamile olduğumu öğrendim ne yapsam çok kararsız kaldim Korunmuyor muydunuz acaba hani böyle bir ihtimali göz önünde bulundurup daha dikkatli olsaydınız..
Siyahdnz cahilelafanlatamazsinyorulmaa kuzu bazen öyle olmuyor hap +geri cekılme kullandığım halde gebe kaldım 3.bebegıme bazen gercekten onune geçemiyorsun
Siyahdnz Melisaaa19 bende beklemedim halde 3.bebısım oldugunu ogrendım hamdolsun rabbime nasıp ettı çok şanslıyız 💙🥳🧸saglıkla gelsinler
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Siyahdnz çok kararsızım ne yapsam bilmiyorum demişte o yüzden sordum korunmuyor muydunuz diye 😬