TheMuhtesem Memorial Ertuğrul Karamanoğlu’na takipliyim, çok rahat iletişimi olan detaycı bir perinatoloji uzmanı. Sorularıma telefondan yazarak anında cevap alabiliyorum. Her kontrolüm detaylı ultrason gibi oluyor, gereksiz strese de sokmuyor insanı.
hndstncvzlikek Kuzey Ankara A life hospital - op. Dr Mehmet Demir de hem takipliydim hem de dogum yaptım gayet memnunum
Smyye0056 @Aydanur06 hanım bende Keçiören’den paket alacağım söylediğiniz sigorta şirketi neresi şuan hastanede İkbal Hanım için 28 bin veriyor
Aydanur06 Smyye0056 imc sigorta diye bir sigorta hastanenin anlasmali sigortasiymis internetten numarasini arayin onlar bilgi icin donus yapiyolar uzman ve docente gore degisiyor fiyat
Smyye0056 Aydanur06 ben İkbal hanım var prof onunla devam etmek istiyorum inşallah o da vardır anlaşmalarında hastaneye göre çok uygun ama telefonla aradım ama ulaşamadım numaraları var mı acaba sizde
Minik-anne06 Ben yıldırım beyazıt hastanesinde kontrollere gittim ama etlik sehir hastanesine gidicem artik doğum da orda olsun istiyorum doğumu orda yalan cok kisi memnun oldugunu okudum 22 mayista ilk defa gidicem detaylı ultrasona eger memnun kalırsam bende yaparim 😊
Yeliizzzz Fatma0zcan Merhaba 🌸 ben Sincan Koru Hastanesi - Gülçin Abdullah doktorum ile yoluma devam ediyorum. Çok çok çok memnunum ilgili güler yüzlü ve en önemlisi herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor tavsiye ederim sizede. Yenidoğan yoğun bakımı da mevcut
ilaydakaraali mylittle_pumpkin merhabalar benim sağlık sigortam olduğundan inanın ücreti bilmiyorum ama arayıp bir öğrenin isterseniz
selmaunes Mamaksu tıp merkezinde dr sevgi türe mekik çok iyi çok ilgili ve çokta bilgili Bi doktor tavsiye ederim devlet hastanesi olarakta tabiki etlik sehir hastanesi doktorlarda gayet iyi hizmette çok iyi ben çok memnunum iki hastaneden de
Mervebitirim selmaunes merhaba sevgi hoca dopuö yaptırıyor mu bilginiz varmı birde muayene ücretleri nedir