Serife07 Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bi sıkıntımız yok 28+4 HAFTALIGIZ oğlumun başı aşağı dönmüş sizce korkulacak birşey var mı birde ultrasona göre 29 haftaligiz kilosu 1300 boyu 39 cm nasıl sizce
KeriminAnnesi Serife07 bende 25+6yim canım kilosu 1. 050 gram dedi ama 2 hafta önden gittiğimide söylemişti seninde bebeğin önden gidiyor galiba
Elfibrhm2609 Serife07 maşallah gayet iyi canım canım çok güzel 🌸❤doktorun der zaten iyi normal veya kilolu bir bebek diye
Serife07 Elifece hadi ya maşallah o zaman oğluma sizinkinin de kilosu iyi maşallah acaba benim zayıf mi yoksa iyi mi
Naznaz Elifece bence 28 cm baş popo mesafesidir bazen öyle ölçüm yapıyorlar gidince tam boyunu(baştan topuga) bir daha sorun derim 🤗
Esa Serife07 bacım ne zayıfı tosuncuk olcak ben 30. Haftadayım pzt kontroldeydim 1668 kilosu 40 cm boyunda ve doktor çok iyi dedi kiloyu sürekli alıyo zaten boya gelincede bebek zaten 47 50 cm falan doğuyo 😊
Serife07 KeriminAnnesi 3 gün önden canım çok şükür kilosu falan iyiymiş ya ama senin ki de çok iyi masallah
Elfibrhm2609 Serife07 ben 28 değil de 30 gittiğim de 1.512 gram di senin ki bence gayet iyi 28 hafta da birde😀😀😀
Naznaz Tam 28 de kilosu 1357 gr boyu 37 cmdi prensesimin. Sizinki de cok iyi bence maşallah hepsine 👼🏻👼🏻👼🏻❤
AysunMayetin Serife07 hayır gayet normal benim 28.haftada 1.330 kg idi endişelenmeyin hatta kilolu diyebiliriz ☺
Serife07 Hepinize çok teşekkür ederim canlarım benim içimi o kadar çok rahatlattiniz ki anlatamam 😚😚😚
Selif Serife07 benim kızım 28+3 1344 kg 39 cm dedi ve baş aşağı dönmüş biraz kafasını dayamış kendini çok yorma dedi canım demekki dönüyolar bu haftalarda bende biraz döndüğünü duyunca endişelendim . Kilosu normal boyu uzun dedi 😁☺