Kucukpandisko Kızlar ben evime geri döndüm ve yine ne yapsam yemek ne pişirsem derdi başladı😂 hadi herkes akşam menüsünü söylesin de bir hafta sizden kapayim😂😂😂
Esraliiii Kucukpandisko biber dolması,kıymalı şehriye çorbası ,havuç tarator patates salatası yaptım her gün yenek bende bıktım valla
Alimenur Kucukpandisko dün ıspanak yaprakların börek yapmıştım bugünde köklerinden yemek yapcam yanına da makarna ve yoğurt
abilgen Esraliiii ay bu ne üç günlük menü 😄 bir güne sığdırmışsınız ahah🤣🥰🤣🥰 yemek yapmayı çok seviyorsunuz herhalde. Ben de kabak dolması mercimek çorbası bu kadar 🤣
abilgen Alimenur eğer bugünün yemeğinden kalırsa ertesi gün üzerine yumurta kırın o günü de kurtarın shhshahahah Ben öyle yapmıştım 😄😄😄
abilgen Kucukpandisko bugün kabak dolması, mercimek çorbası, cacık. Yarın ıspanak, makarna ve kalan çorba. Öbür gün köfte pilav, tarhana çorbası diye düşünüyorum🌸
Pinklove Kız 1 güne 5 çeşit yemek nasıl yapıyorsunuz? Benim 1 tabak yemek yapmam 3 saat sürüyor, nasıl yetişiyonuz ?🤤
Siracinannesi Pinklove kız elin mi yavaş yoksa yeni mi evlisin 😂 bende ilk zamanlar saatlerce yemek yapmakla uğraşıyordum şimdi 1 saatte bitiyor 😂😂
Pemberuya Kucukpandisko ay bilmiyorum kuzum ya eşimde aşırı seçici yemek alanım çok Kısıtlı bakalım napacam
Siracinannesi Kucukpandisko annemdeyim yırttım bugün yemek derdinden ama yarınki menüm ıspanaklı peynirli börek yanına cacık ve mercimek çorbası düşünüyorum öteki gün için de kabak ve patlıcan dolması birazda sarma yaparım dedim inşallah fikir olsun diye söyleyeyim 😂
Siracinannesi Pinklove elin yavaştir yada biraz dağınık çalışıyorsan o da seni yavaşlatıyor olabilir 😅 amaan boşveerr herkes aynı değil ya 🤷
Siracinannesi Pinklove bizim gelin de öyle ordan biliyorum 😂 hamileyken gelip bana yemek yapmıştı sağolsun mutfak savaş alanına döndü nsjsjs ben 3 saat çıkmayınca şüphelenip mutfağa girdim söz hemen temizleyeceğim diyor çok gülmüştüm 😂😂😂 bizim gelin dediğime de bakma benim çok yakın arkadasimdir kendisi 😅