guzelanne01_ 31 haftalığız oğlumla ☺️ Doktoruma doğum tarihimi sormayı unutuyorum hep🫣38 haftalık doğum yapacam dedi sadece sezeryanım
_Aslihan-Dmrts guzelanne01_ 30+3 üm normal doğum olucak allah nasip ederse 7 temmuz doğum gibi bakalım
Alimenur guzelanne01_ 32+3üm normal doğum olcak bi aksilik olmazsa inşallah 23 haziranda gözükğyo 40 haftamız ama kzıım biraz erken davrancak gibi hissediyorum
Hande1039 31+4 uz bız de normal doğum tarihi 29 Hazirandi doktor 23 Hazirana sezaryen için gün verdi 😊
Minaesra Ozerirem onun hakkında henüz bilgi vermediler 🙊 haftaya ilk defa nstye baglanicam orada doktoruma sorarım ☺️
gunes_52 _Aslihan-Dmrts ben de 30+3üm. Normal doğum olursa zamanı kendi seçecek. İlk doğumum 38+3te normal olmuştu. Bakalım bu nasıl olacak.
Avokadoluhayat Alimenur biz de 32+1 iz kız bebiş bizimki de, 26 haziran dedi en son gittiğim de bakalım haftaya kontrolümüz var tekrar ☺️
OzlemNur_ guzelanne01_ 31+2 bizde tahmini doğum 1 temmuz dendi bakalım haftaya randevumuz var belli olur sanırım normal yada sezeryan diye 😄
guzelanne01_ OzlemNur_ ben sezeryanım usg kağıdında 4 temmuz yazıyor ama sanırsam 20 haziran gibi olur sormayı unutuyorum hep🦦
Tubaakin guzelanne01_ bikaç gün önce kontrole gittiğimde şu an normal pozisyonda dedi sezeryana dair bi konuşma geçmedi henüz 🙆🏼♀️