Merhaba arkadaşlar. İki kimyasal gebelik, bir kese göründükten sonra evde düşük, bir de 9 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj yaşadım. Bu süreç içerisinde kan pıhtılaşma testi, eşimle ikimize genetik test, lupus testi, protein c ,protein s testleri yanında adını aklımda tutamadığım bir sürü test yapıldı. Son gebeliğimde hafif düzeyde pıhtılaşmam olduğu için oksapar kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen bebeğin kalbi atmadı ve kürtaj oldum. Testlerde hiçbir sorun çıkmadı. Doktorum son muayenede rahim filmi ve sperm dna hasar testi istedi. Şimdi onları yaptıracağız. Kürtaj yapan doktorum da enfeksiyonumun olduğunu ve bebeğin bu yüzden gelişememiş olabileceğini söyledi. Antibiyotik, vajinal fitil vs kullandım. Ama hala peynir kesiği gibi akıntım oluyor. Bu akıntıda herhangi bir koku yok ya da kaşıntım vs hiç olmuyor. Soğan kürü yapanlar içinden yoğun akıntı geldiğini falan söylemişti. Ben de soğan kürü deniyorum şuan ama benden öyle bir akıntı da gelmiyor. Bu enfeksiyondan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum. Akıntı kendini her gösterdiğinde antibiyotik ve fitil kullandım ama akıntım hiç geçmedi. Böyle bir akıntısı olup da geçirebilen var mı ?