GozdeCemre Cyd ben ilk doğumumu Zekai tahirde yaptım canım doğumhanede ki doktorları bana iyi olanları denk qeldi hep çok sevecen çok kibar ama öle bi Doğumdan sonra yere götürüyorlar ki oradaki senle ilgilenen doktorlar hemşireler it gibi davranıyor resmen
Cyd Mervekrgl GozdeCemre ben mecbur ya etlik ya burasi olacak bence insanlari cokta korkutmamak lazim arkadasim 1 ay once yaoti cok memnun kaldi😉
GozdeCemre Cyd neden tıp fakültesi bile daha iyidir aralarında çok bi mesefa yok bilmiyorum canım beni Doğumdan sonra aldıkları yer doktorları berbattı dediğim gibi Doğum yapana kadar herşey iyiydi sonrası it gibi davranan doktorlar
GozdeCemre Cyd 8 kişiyle de aynı yerde refakatçısız yatıyorsun hele bide sezeryansan allah kolaylık versin
Mervekrgl Cyd valla ben bebeğimin kalbini duymak için gitmiştim oraya. Direk ölü dediler ve 2000 liralık Bi masraf çıkarıp kürtaj dediler. Akşamı başka hastaneye gidip kalp atışlarını duydum
RamazanFuLyaUzuner Arkadasım 1 ay olmadı daha Doğum yapalı normal Doğum yaptırdılar dikişlerini falan atıyorlar kanaması drmuyo 4 saat sonra bebeğin eşini içerde unutulduğunu farkedip Kızı tekrar doğurtuyorlar suni sancı ile düşünebiliyormsnz arkadasım 24 saat yoğun bakımda gözlem altında kaldı çok şükür suan iyi
Cyd GozdeCemre kalp rahatsizligim oldugundan buralari soylediler ilk kez dün gittim zaten hep baska hastanedeydim ilk dogumum etlikteydi faciaydi resmen
GozdeCemre Cyd sen nasıl etkini facia olarak görüyorsan Zekai tahirde benim için öle işte canım🙃benimde ilk doğumum Zekai tahirdeydi ve şimdi ikinci gebeliğim önünden bile geçsem uzak ol diyorum yani
Cyd Mervekrgl iyi ki baska yere gitmissiniz o zaman ben eski devam ettigim hastaneye gitcem valla gözüm korktu 🙄
tugbaarya İyi bir hastane değil ama gitmeye mecbursun Necati diye bir Dr vardı birde tugbaainci hala oradalarmis doğuma gidiyorlarmış bilmiyorum ama araştır bir istersen
Cyd tugbaarya necati beyi cok duydum herkes memnunmus ondan bakalim gittigim hastane kabul ederse buyuk doguma gitmicem tesekkur ederim😍
tugbaarya Her ne kadar Zekai ye görmenizi istemesen de en azından teşkilat olarak her hastaneden önde diye biliyorum ve sadece doğum üzerine olması ve yenidoğan takip bölümünün olması güzel. İns hayırlısıyla rica ederim